keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Uutisia

Sain harjoittelupaikan. Vaihto aikani jälkeen siirryn harjoitteluun koko Jumeirahin revenue managementiin. Aloitan tutustumalla eri osastoihin kuten central reservations ja hotelli kohtaiset revenue management osastot. Tämän jälkeen vietän nelisen kuukautta revenue managementin johtajan apulaisena tehden analyyseja liittyen revenue managementiin. Monille tämä saattaa kuulostaa hyvin tylsältä, mutta henkilökohtaisesti olen hyvin innoissani. En olisi voinut saada parempaa paikkaa!
Tämä viikko on mennyt kouluhommia vääntäessä ja niitä vältellen. Strategisen johtamisen kurssi on paljon työtä, mutta ehdottomasti mielenkiintoisin kurssi pitkään aikaan. Kurssin viihtyvyyteen on suuresti vaikuttanut opettaja. Tohtori Ninov on hyvin pelottava, mutta saa minuunkin liikettä.
Onneksi viikonloppu alkaa huomenna niin pääsee harjoittelupaikkaa juhlistamaan ja tuulettamaan päätä. Naapurini Annan serkut lähtivät takaisin Ruotsiin kuukauden oleskelun jälkeen ja toivat meille juotavaa. Tämähän on siis kaikin puolin laitonta, mutta eipä sitä hirveänä täällä valvota. Mukava päästä viettämään tyttöjen kanssa iltaa. Ja laittaa nuo mun uudet kengät...
Nyt on aika lähteä yöpuulle, jotta voidaan Niinan kanssa huomenna tehdä meidän HR-managementin essee ilman että nukahdan.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa tyty, olen ylpeä Sinusta! Revenue management? Onko se tulosjohtamista vai miten se pitäisi kääntää?
    Terveiset edelleen paukkuvista pakkasista, nyt lähennellään jo 30 astetta.
    Terveisin äityli

    VastaaPoista
  2. Hyvä että sait sen paikan mistä tykkäsit, ei tarvi enää ressata sen suhteen :D

    Täälläkin johtamisen kurssi (julkistoimen johtaminen) menossa, enemmän pidän tuosta vero-oikeudesta..

    VastaaPoista
  3. Tulosjohtamistahan se on. En ollut varma suomenkielen termista :) Se on sitten melkeinpa 60 asteen lampotila ero.

    Julkistoimen johtaminen kuulostaa aika kauhealta taitaa vetaa vertoja jopa strategiselle johtamiselle! btw, lupaan kuvateksteja lisailla. Huomenna tulossa varmaan lisaa paivityksia.

    VastaaPoista