sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Dubain kulttuuria

Päätettiin sitten perjantaina viettää kulttuuripäivää. Ei nyt ihan mennyt putkeen. Aloitetaanko siitä, että lievä hiekkamyrsky saapui juuri perjantaina tänne Dubaihin. Aurinko paahtoi ja samaan aikaan hiekkaa lenteli joka suunnasta silmiin ja nenään. Tämän lisäksi silmälasini menivät rikki torstaina. Kaiken huippu taisi olla kuitenkin se, että museo ei ollut auki kun sinne saavuimme.

Päätimme siis etsiä lounaspaikan ja palata museolle myöhemmin. Vanhan Dubai oli täynnä turistipuoteja ja epätoivoisia kauppiaita. Me olimme vielä tähän aikaan melkeinpä ainoat turistit paikanpäällä, joten oli hyvin ahdistavaa kävellä kyseisten kauppojen ohi. Päädyimme pieneen Arabi ravintolaan joenrannalla. Sää oli edelleen kamala, mutta onneksi hyvä ruoka pelasti.


Kun vihdoin pääsimme Dubai museoon voi siitä sanoa sen verran, että kaupungissa jossa käytetään järjettömät määrät rahaa rakentamiseen, museo ei ollut saanut ihan kaikkea siitä. Onneksi se kuitenkin parani pikkuhiljaa. Kuvista voitte itse päätellä millainen paikka oli kyseessä.

Museon vanhin ja historiallisin esine

Esittelytekstien laatunäyte

Kaivotkaan eivät ole aitoja Dubaissa!

Lannesoitin

Päivä oli kuitenkin loistava ja kulttuuriin tutustuminen hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti