maanantai 13. helmikuuta 2012

Nyt on ollut kiire viikko täällä Dubaissa. Opiskelu on ollut pääroolissa viimeisen viikon ja vielä jatkuu pari päivää. Tänään on ollut kuitenkin tavallaan rennompi päivä flunssan ja kokeiden keskellä.

Viikonloppu sujui aikalailla pedinpohjalla flunssaillen, mutta viikonloppuun kuului myös hauskoja osia. Torstaina pitkän Human Resources esseen väännön jälkeen meidän piti viettää rauhallinen viikonloppu. No ei se nyt ihan niin mennytkään. Jambase klubi Madinatissa on ihan mahtava, siellä oli todella hyvä livebändi. Tanssittiin ihan hurjana, saatiin muodostettua muiden tanssijoiden kanssa tanssirinki. Se oli pretty awesome!

Muuten kyllä sitten opiskeltiin ahkerasti ja minä parantelin flunssaa sängyn pohjalla. Onneksi alkaa olla jo nyt paranemaan päin ja selvisin tämän päivän HR-kokeesta.

Innolla odotan tulevaa viikkoa, mulla on huomattavasti enemmän vapaa-aikaa. Suunnitelmissa on Anti-Valentines Day juhlat muutamien uusien tuttavuuksien kanssa - 3 vuoden opiskelijoita täällä. Sen lisäksi aiotaan tutustua kulttuuriin Annan kanssa eli tarkoituksena käydä vierailulla museossa sekä mauste ja kulta soukissa. Luvassa siis hauska viikonloppu!

Nyt kuitenkin hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti