keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Bensan hinnasta

Kun Euroopassa bensan hinta vain nousee nousemistaan, täällä keskustellaan siitä, että bensan hintaa tulisi laskea. Hinta täällä per litra on n. 18 snt. Hinta on kyllä muihin persianlahdenmaihin verrattuna korkeammalla, mutta ei se kallis hinta ole. Asukkaat tuntuvat olevan suhteellisen raivoissaan kalliista bensanhinnasta.

Ehkäpä halvempi bensanhinta Dubaissa antaa anteeksi yhteiskunnan muut ongelmat ja epätasa-arvon.

2 kommenttia:

  1. Heippa Else, mukava lukea sinun juttuja! sandstorm tuntuu kyllä hurjalta verrattuna meidän sympaattiseen lumisateeseemme, jossa parhaimmillaan on tullut 20 cm kerralla.
    Mimmu viettää aikaansa parhaillaan Helsingin lentokentällä. Arvaat varmaan millainen oli meidän eilisiltamme (Tommi kommentoi että taas äiti-tytär keskusteluja). Aamu vilahti nopeasti ja klo 8.30 Riinan kanssa vilkuteltiin Mimmulle viimeiset vilkutukset tällä erää.

    Menemme Tommin kanssa pääsiäisenä tarkistamaan Mimmun campusta, päärakennus näytti ihan NotreDamelta ja puistoissa runsaasti kirsikkapuita. Toivomme että kevät etenee normaalista ja pääsemme viettämään siellä kirsikankukkajuhlaa.

    Mukavaa keväänjatkoa Dubaihin sinulle. Älä nyrjäytä nilkkojasi, oletko varma että nuo kengät oli kävelemistä varten?

    terveisin Tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuulikki!

      Olipas mukava kuulla sinunkin kuulumisia ja siina sivussa myos, etta Mimmukin on paassyt matkaan.

      Korean reissusta tulee varmasti hauska kokemus. Toivottavasti kirsikankukkajuhla on vierailun aikana. Se on kylla yksi harvoista juhlista, jotka jokaisen tulisi nahda edes kerran elamansa aikana.

      Kylla noilla kengilla kavella voi. Kuvaa ennen olin kavellyt jo aikamoisen tovin :)

      - Else

      Poista