torstai 16. helmikuuta 2012




Anti-valentines day sujui oikein mukavasti. Toin tarjottavaksi kanafetapestorullia, jotka olivat jälleen kerran suosittuja. Illan ehdoton kohokohta oli kyllä Mortenin ja Jesperin ostama kakku, joka oli todella hieno. Siinä oli koristeena teksti Fuck You Valentines, joka taitaa aika hyvin kertoa ainakin Mortenin asenteesta ystävänpäivään. Ilta päättyi katsomalla elokuva Strangers. Kerrankin hyvä kauhuleffa. Se ei mässäillyt turhia verellä ja älyttömällä tappamisella, joten kaikki seurasivat jännityksellä mitä tulee tapahtumaan!
Mahtava kakku!

Tänään sitten pääsin vihdoin ja viimein kokeilemaan Emirates Academyn harjoitteluravintola !CON:ia. Anna varasi meille - minä, Niina, Karen ja Manuel, pöydän, koska hän oli tänään keittiössä alkupala vastaavana. Ruoka oli todella hyvää, opiskelijoiden taidot erittäin hyvät verrattuna kokemukseen ja seura oli ennenkaikkea mitä parhain.

Alkuruokana meillä oli parsa- ja katkarapurisottoa. Pääruoaksi oli lampaanselkää paistettujen kasvisten kera. Jälkiruoka oli sitten sitruuna creme brulee ja marjakompotti. Ainoa miinus ruoassa oli se, että marjat ja creme brulee molemmat olivat hieman karvaita maultaan. Mielestäni Haagassakin voisi olla tällainen ravintola. Se on ilmainen, mutta pöytä tulee varata hyvissä ajoin. Tässä vielä muutama kuva lounaalta. Valitettavasti creme brulee jäi kuvaamatta :(



Minä ja alkupala




Pääruoka epäilytti Manuelia, mutta hyvää oli!


Nyt sitten viikonlopun viettoon. Suuntana hyvä meksikolainen ravintola, jossain päin Marinaa. Viikonlopusta ja perjantain kulttuuripäivästä lisää varmaankin sunnuntaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti