tiistai 24. tammikuuta 2012

Kun sää on huono


Kukapa olisi uskonut, että Dubaissa voi olla kylmä ja sataa. No sitä se on ollut viimeisen viikon. Perjantaina oli tarkoitus mennä rannalle muiden Skandinaavien kanssa. Olimme saaneet jo uikkarit päälle ja laittaneet aurinkorasvaa, kun sitten Karen taisi keksiä avata verhot ja koko totuus paljastui. Ulkona oli pilvistä, tuuli oli kova ja näytti siltä, että pian alkaa sataa. Samaisena iltana se sade sitten tuli. Enpä olisi uskonut. Ellien mukaan täällä sataa sen kerran tai kaksi parissa vuodessa.

No onneksi ensi viikonlopulle on luvassa jo hyvät säät niin pääsee taas rannasta nauttimaan.

Huonon sään ja suuren opiskelumäärä takia olemme sitten viettäneet aikaa sisällä eli shoppailleet ja käyneet elokuvissa. Rahaa on mennyt huomattavasti enemmän kuin jos olisimme olleet rannalla. Viikonlopun paras ostos oli uudet upeat korot.  Ei ole oikeastaan tullut opiskeltua, mutta ainakin on ollut mielen päällä. Haagaan verrattuna täällä on joka viikko pieniä testejä, joten on todella tärkeää kerrata koko ajan.








5 kommenttia:

  1. Eipa Nykinkaan saassa ole hirveasti nyt kehumista (harmaata ja sateista, lampotila jonkun asteen plussalla).. Millainen Burj Khalifa oli, kuinka korkealle paasee katselemaan maisemia?

    VastaaPoista
  2. Burj Kahlifa oli ihan kiva. Paljon jonottamista, mutta todella hienosti toteutettu. 124 kerrokseen paasee katselemaan, ja se taisi olla n. 500 metrin korkeudessa. Maisemat oli kylla todella hienot ja kyllahan siella kannatti kayda!

    VastaaPoista
  3. no joo, täällä Oulussa on siis myös yli 20 astetta, nimittäin pakkasta!
    Terveisin Äityli

    VastaaPoista
  4. Mahtavan näkösiä kuvia olet laittanu, jos vielä pistäisit niihin aina että mitä/mikä niin en ala googlea selaamaan läpi :D

    Terv. Täällä villuskit jalassa sisällä peiton alla

    VastaaPoista