maanantai 9. tammikuuta 2012

Hauskuutta ja pettymyksiä

Menoa ja meininkiä on riittänyt ensimmäisen viikon ajan. Orientaatioviikkoon sisältyi monenlaista tekemistä. Olemme totta kai tavanneet koulun työntekijät, kuullet säännöt moneen kertaan, kiertäneet koulun ja campus alueen läpi sekä vieraillut moskeijassa ja Wild Wadi vesipuistossa. Moskeijassa Vierailu oli todella mielenkiintoinen. Kuulimme Islamin uskosta, sen säännöistä sekä käytännöistä. Mielikuvani kyseisestä uskonnosta on kerta heitolla muuttunut. Totta kai myös tapaamani herttainen muslimi tyttö Ellie on auttanut ymmärtämään. Ehkä seuraava päivitykseni tulisikin olla paikallisista käytännöistä ja islamin uskosta.

Wild Wadi
 
Moskeija vierailulla

Eilen oli ensimmäinen koulupäivä. HR managementin opettaja oli aika tiukan oloinen ja kurssin työmäärä aika suuri. Tunti kesti reilun puoli tuntia, koska opettaja kävi vain nopeasti läpi kurssin opintosuunnitelman. Tuo puolituntia oli kyllä päivän hauskimpia hetkiä sillä takanani istui pari poikaa, jotka kommentoivat ihan kaikkea keskenään. Saksalaisen vaihtarin kävellessä luokkaan kuului takaa: ”Oh she is pretty, very sexy”.
Tänään sain todeta harmikseni, että en voi tehdä 6 kurssia ollessani täällä vaan minun on tiputettava arabiankieli pois lukujärjestyksestäni. Tämä siis sen takia koska Strategic Management kurssi osoittautui aikamoiseksi purtavaksi minulle. Edessä on kaksi n. 50 sivun raporttia kahden eri yrityksen strategisesta johtamisesta. Vaatimukset ovat kovat ja toinen raporteista tehdään vielä ryhmässä (Plus se 50 minuutin esitelmä siitä ryhmätyöstä). Ja siis totta kai kaikilla kursseilla on suuria ryhmätöitä joiden deadline on samalla viikolla. Ajanhallinta voisi olla ainakin minulle hyvä kurssi!
Tänään oli myös verikoe ja röntgen, jotka vaaditaan maassaololupaan. Meidät vietiin lähelle Dubai Marinaa lääkärikeskukseen, missä istuimme n. puoli tuntia odottamassa ohjeita. Tämän jälkeen oli verikokeet joissa meni vajaa tunti ja siihen päälle vielä röntgen. Röntgen lääkäri näytti niin kyllästyneeltä työhönsä ja meihin. Pääsin myös tutustumaan paremmin Filippiiniläisiin vaihtareihin odottaessani vuoroani röntgeniin. Voinpa vain sanoa, että ei ole pitkään aikaan ollut niin hauskaa kuin tänään heidän kanssaan rupatellessa.

Kävimme IKEAssa, mutta päädyimme jättimäiseen ostoskeskukseen

Herkku Jätskiä!






1 kommentti:

  1. Hahaha molemmat keskustelut! Kuulen ne päässäni täältä asti! Kuulostaa tosi tapahtumarikkaalta ja kiva, että oot päässy paljon ulos ja ympäriinsä käymään jo! Eipä taidetakaan Haagassa enää mainita mitään noista tehtävien pituuksista :D

    VastaaPoista