perjantai 13. tammikuuta 2012

Beach Life

Käytiin eilen Niinan kanssa äänestämässä presidentinvaaleissa. Äänestyspaikkana toimi Radisson Blu Dubai Media City. Hotelli oli kyllä eri tasoa kuin Suomen Radissonit. Olin jo hyvissä ajoin päättänyt ehdokkaani, mutta päädyinkin toiseen ehdokkaaseen äänestyskopissa. Se oli sellainen intuitiivinen tunne.
Suomenlippu ei oikein näy :)
Nyt on muuten pari päivää vietetty rannalla ja eilen illalla kävimme katsomassa New Year’s Eve leffan. Se oli ihan hyvä. Positiivinen yllätys. Sellainen tyypillinen Feel Good Movie. Kävimme illalla myös syömässä poikien eli Philippen ja Haotongin kanssa. Hekin olivat olleet elokuvaa katsomassa.
Ranta on osa Jumeirah Beach Hotellia ja rannalta on mahtavat näkymät Burj Al’Arabiinkin. Päivä sujuu oikein mukavasti rannalla, kun mukana ovat koulukirjat. Niitä saa ihan hyvin luettua ja huomaa oman keskittymisen olevan huono, kun keskittyy ymmärtämään ruotsalaisten keskustelut. Rannalla ollessa olemme myös pohtineet ns. eettisiä kysymyksiä. Saamme käyttää opiskelijakortillamme hotelin pohjois-rantaa, mutta emme eteläistä rantaa (jossa on parempi uida ja alue on huomattavasti isompi) tai hotellin uima-altaita. Kuitenkin alueelle tultaessa ei välttämättä edes korttia kysytä saati sitten kun on jo sisällä. Toisaalta joku meistä voi hyvinkin tehdä harjoittelunsa kyseisessä hotellissa ja tuleva pomomme tai koulumme joku opettajista saattaa olla myös paikalla.

Oli pakko kellua!



Dubaissa olen alkanut enemmän pohtimaan omaa käyttäytymistäni ja miten vaikutan omaan tulevaisuuteeni valinnoilla, kuten pysynkö oikealla rannalla vai menenkö toiselle. Eipä silti kuten kuvista näkyy pohjoinen rantakin on mukava ja hauskaakin on ollut.
Frozen Hot Chocolate
Juotiin eilen Annan kanssa Frozen Hot Chocolat juomat. Ei ihan tuo nimi ole paras, mutta se oli ihanan suklainen eikä lainkaan vetinen. Se oli todella hyvää!!
Siis ja tosiaan viikonloppuhan on täällä perjantai-lauantai. 

2 kommenttia: