torstai 5. tammikuuta 2012

Dubai here I am!


Aamu 4.20 herätyksen, Oslon ikuisuudelta tuntuneen lennon vaihtoajan ja piiiiitkän viisumin leimaus operaation jälkeen pääsin uuteen kotiini. Dubai oli täynnä valoja ja pilven piirtäjät vilkkuivat konsanaan. Maailman korkein rakennus Burj Khalifa oli sen verran pimeänä, ettei sitä edes nähnyt ja eikä se todellakaan korkealta näyttänyt.
Koululla vastassa oli yksi viimeisen vuoden opiskelijoista, joka on myös koulun markkinointi osastolla töissä. Hän vei meidät: Niina (toinen Haagalainen) ja lennolla tapaamamme ruotsalaistyttö Anna sekä minä, huoneisiimme ja selitti hieman käytännönasioista. Huoneeni on ihan mukava, varsinkin kun olen saanut laitettua tavaroita paikoilleen. Eiköhän täällä tule viihtymään ihan hyvin!

Keittio


"Olohuone"


Naapuri rakennus

Huone
Campus alue vaikuttaa oikein mukavalta uima-altaineen ja tenniskenttineen. Ensimmäisen päivän aktiviteetti oli kouluun pikainen tutustuminen ja sen jälkeen ostoskeskukseen suuntaaminen. Ostoslistaan kuului uusi laukku, ruokaa, tiskiaine ja harja sekä suihkusaippua. Uusi laukku löytyi Forever 21sta ja on aivan ihana.
Tähän asti Dubai on ollut mahtava ja kiehtova paikka, missä on paljon tarjottavaa ja tehtävää. Silti kysymysmerkit elämäntyylistä ja ystävyyssuhteista pyörivät päässäni hyvin paljon. 

4 kommenttia:

  1. Vau onpa sulla iso huone ja näyttää tosi kivalta! :) Hyvä, että pääsit turvallisesti perille. Millainen ilma siellä on tähän aikaan vuodesta?

    VastaaPoista
  2. Joo huone on kylla aivan ihana :) Vahan tyhjana nuo hyllyt, kun ei ole mitaan tavaraa milla tayttaa. Lamminta on ollut, +25 astetta aikalailla jokapaiva. Tanaan oli lahempana 30 astetta.

    VastaaPoista
  3. Muista petata sänky joka aamu! äiti

    VastaaPoista
  4. Wau! Tuollahan on ruhtinaallisesti tilaa! (Näin yleisiin tuntumiin perustuva mielikuvani vaihtareiden asumuksista)

    Muistahan sitten lopuksi ottaa sellanen kämppä ennen/jälkeen vertailukuva niin päästään pähkäilemään oliko asumus sittenkään riittävä Yrpsylle!

    Ps: Uima-allas yms kuvia odotellessa (allaspojat hinthint)

    -Mimmu

    VastaaPoista