tiistai 1. toukokuuta 2012

Avioliitosta ja vähän muustakin

Voitte vain arvata millainen keskustelu siitä syntyy, kun 2 suomalaista keskustelee avioliitosta 3 intialaisen kanssa. Keskustelu oli kyllä kehittävä ja pysyi asiallisena, mutta molemmat osapuolet olivat hyvin yllättyneitä toisen kulttuurista. Lopputulos oli kuitenkin se, että naimisiin tulisi mennä koska haluaa mennä naimisiin kyseisen henkilön kanssa. Ikä ja vanhempien rooli vaihtelisivat kuitenkin. Jännittävä ja paljon opettava keskustelu. Opinpa myös, että yksi työkavereistani oli mennyt salaa vanhemmiltaan naimisiin. Tämä sen takia, että he eivät hyväksyisi hänen avioliittoaan Hindu tyttöön. Kuulemma ovat kuitenkin nyt asian hyväksyneet :)

Muuten täällä päin maailmaa on mennyt oikein hyvin ja elämä on ollut kiireistä. Töissä menee se n. 10 tuntia päivässä. Paljon on pikku näpperrettävää ja tehtävää. Tänään latailin kokopäivän aamupala paketteja hintakoodeihin Operassa. No tunnenpa ainakin tuotteen taas paljon paremmin. Huomenna aloitan viimeisen kolmen vuoden analyysin MJ:n hinnoista ja tuottavuudesta. Se on kyllä ihan mielenkiintoinen!  Illalla väsyttää, mutta ohjelmassa on ollut kaikenlaista, ettei pääse lepäämään. Nyt olen parina iltana käynyt ystäväni Joellen kanssa syömässä oppilasravintolassa, jonka Academyn oppillaat avaavat 5 päiväksi. Eilen oli Afrikkalainen ravintola. Ruoka oli upeaa, ilmapiiri oli ainutlaatuinen ja seurakin kelpasi. Kävin myös tällä viikolla katsomassa muutaman koulukaverini asuntoa, jonne muutan heinääkuussa asumaan. Asunto oli ihana. Nykyinen asuntokin on ihana, mutta kieltämättä ruskeat seinät alkavat käydä hermoilleni pikkuhiljaa :p

Nyt suunnaksi Embassy @ Grosvenor House ja Ladies Night!

1 kommentti:

  1. Otan hyvin mielelläni vastaan osoitetietojasi, ihan vain varalta. Olenhan lähiomaisesi, jonka puhelintiedot olet varmaankin tallettanut puhelimeesi ICE -koodin alle!
    Terveisin äityli

    VastaaPoista