lauantai 12. toukokuuta 2012

Säästä, harjoittelusta ja naisten illoista

Viimeiset pari viikkoa on sää ollut täällä aavikolla päätä huimaava. Päivät ovat jo yli +40 asteen ja ilmakosteuskin on korkealla. Jokapäiväiseen elämään sään lämpiäminen on tuonut suuria muutoksia. Enää ei aamulla voi bussipysäkille voi mennä etuajassa tai syödä ulkona ravintolan terassilla. Suurin osa terasseista sulkeutuukin toukokuun lopussa 3 kuukaudeksi. Kukapa tuolla kuumuudessa haluaisi istua. Illatkin ovat ihan yhtä kuumia ja kosteus on usein jopa korkeampi. Iltaisin olen ottanut myös tavaksi käydä lenkillä, mutta nyt alkaa olla jo liian kuuma. Ei täällä voi enää kohta ulkona olla paria minuuttia kauempaa. Tiedä kuinka tuosta kesästä selviytyy!

Harjoittelu etenee hyvää vauhtia ja olen päässyt pikkuhiljaa tekemään enemmän ja enemmän. Latailen hintoja systeemeihin ja nettiin sekä tutkin markkinoita ja analysoin kilpailijoiden hintoja  yms. Olen todella tyytyväinen, että päätin lähteä Revenue Managementia kokeilemaan. Onhan se toimistossa tietokoneella istuminen tylsää välillä, mutta samalla opin hyvin monipuolisesti hotelli, ravintola ja kokous puolen juttuja. Sekä pääsen tapaamaan hotellien johtajia ja tärkeitä asiakkaita. Saatanpa jopa päästä esittelemään yhden projektin toimitusjohtajalle. So far very good!

Yritin tässä kirjoittaessani muistella olenko kertonut teille ollenkaan tiistai illoista Dubaissa. Joka tiistai on Ladies Night eli siis ilmais ta juotavaa naisille. Viimeiset tiistait olen ahkerasti vieraillut Embassy klubilla, mikä on Grosvenor House hotellin kattohuoneistossa. Se kun tiistai iltana saa laittaa nätit korkkarit ja kivan mekon päälle on aina hauskaa. Sen lisäksi kotiin on se 10 minuutin kävelymatka. Joka tiistai on hauska mennä Embassyyn, joskus ihan yksinkin, koska siellä on aina joku tuttu. Vaikka nämä Ladies Nightit ovat ihania, on hyvä myös tajuta minkä takia näitä iltoja järjestetään. Kaupugissa, missä miehiä on n. 80 % väestöstä, on tämä hyvä tapa saada naiset viikolla baareihin.

Ja vielä lopuksi tässä kuvaa parvekkeeltamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti