sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Perjantai Brunssi

Viikonloppuna pääsin ensikertaa Dubaissa oloni aikana perjantai brunssille. Brunssi on täällä erittäin tärkeä käsite ja monesti ihminen määritellään sen mukaan missä ja kenen kanssa he kävivät brunssilla. Minut kutsuttiin Madinat Jumeirahin Al Qasr brunssille uuden kollegani Julien toimesta. Normaalisti kyseisen brunssin hinta on 525 dirhamia eli n. 120 euroa. Erään seurueemme naisista kihlattu on yhden osaanottavista ravintoloista päällikkö, joten brunssimme hinta oli 'vain' 70 euroa. 

Hintahan oli kallis, mutta siihen kuului alkoholia niin paljon kuin vain jaksaa juoda. Ruokaa oli ihan hurjat määrät. Niin japanilainen, espanjalainen, ranskalainen kuin meksikolainen keittiö oli edustettuna. Sitä siis tuli syötyä ja ennen kaikkea juotua. Huh-huh.... 

Al Qasr hotelli
Oli kyllä mukava tavata uusia ihmisiä, jotka ovat asuneet jo tovin täällä päin maailmaa ja ovat työelämässä. Sain myös kerrottua hieman omasta harjoittelusta ja älyttyä kuinka paljon olenkaan oppinut viimeisen muutaman viikon aikana. Vaikka usein teenkin aikalailla mitätöntä numeroiden siirtämistä yhdestä tiedostosta toiseen, tuotetuntemukseni on parantunut. Osaan myös paljon paremmin hotellin tärkeimmät kaudet täällä Dubaissa. Ehkäpä minä opin vielä jotain hyödyllistäkin :)

Nyt se on kuitenkin hyvät yöt! Huomenna hyvin aikainen aamu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti