sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tänään pääsin vihdoin jo melkein itseasiaan töissä. Vielä aikalailla seurailen muiden työtä ja mulle selvennetään eri markkinoita ja myynti kanavia. Tänään kuitenkin sain asiakseni laskea tietyille ravintoloille niiden Rev PASH:n eli revenue per available seat per hour. Tuli hyödyllinen olo.

Viime viikon vietin yhtiökoulutuksessa. Kävimme läpi niin tuotteen eli hotellit, ravintolat ynnä muut palvelut, kuin myös brändi tuntemuksen. Voin sanoa, että minut on nyt sitten totaalisesti käännytetty yhdeksi Jumeirah kollegoista.

Vielä on epäselvää, mitä teen seuraavat viikot. Luultavasti olen Madinatin toimistolla, mutta käyn myös mutkan muissakin hotelleissa ennen kuin siirryn corporate officeen. Päivät tulevat pitenemään ja luultavasti loppujen lopuksi normaali työpäivän pituus tulee olemaan n. 12 tuntia..

Muuten elämä on jatkunut samalla kaavalla kuin aikaisemmin. Uusi asunto on ihana ja tilava. Kämppiksetkin ovat mukavia, mutta eihän tämä ihan koko ajan helppoa ole. Isoimmat ongelmat liittyvät tarpeeseeni saada rauha viikkoiltoina, jotta saan levättyä. Viime viikolla oli meillä melkeinpä joka ilta enemmän kuin 3 vierasta kylässä. Eiköhän tämä tästä kuitenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti