maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pahoitteluni

Pahoittelut tauosta blogipäivitysten välissä. Ei ole täällä mikään kiire ollut, mutta heti kun koulu helpottui, mielenkiinto minkään tekemiseen koki viikon mittaisen laiskottelupätkän. Nyt sitten on mennyt muutamia päiviä kokeisiin valmistuen ja kokeita on tehty kahtena päivänä 4 kappaletta. Olo on kuin aivot voisi nakata nurkkaan… Ylikierroksilla mennään.
Viimeinen viikko oli laiskottelun lisäksi vierailijatäyteinen. Sain vierailijoita Suomesta monin kappalein. Muutaman maailmanmatkaajakaverin tapasin lounaalla sitten saapuivatkin serkkuni Maiju miehineen. Mukana tuli myös ruisleipää ja Fazerin suklaata. Ihanaa! Tämän lisäksi vielä saapui opintoryhmä Haaga-Heliasta. Tekemistä siis riitti. Pääsin syömään hyvää Libanonilaista ruokaa moneen otteeseen. Läheinen Reem-ravintola osoittautui todella hyväksi ja opiskelukaverini Richardin mukaan syöjiä tulee naapurimaista Dubaihin vain syödäkseen Reemissä. No en kyllä itsekään valita. Hinnat ovat ok. Hummus, samosat, saj ja muut töhnät ja ihme ruoat ovat todella hyviä siellä. Sitten kun joskus lähden tästä kaupungista sitä ravintolaan ja ylipäätänsä Lähi-Idän ruokaa tulee suuren suuri ikävä.
Jäljellä on vielä yksi koe keskiviikkona ja sitten pääsen vihdoinkin lomalle. Ensin pitää kyllä olla yksi päivä töissä. Lupauduin tarjoilemaan Dubai World Cup:n. Eli siis siihen isoon ravitapahtumaan täällä Dubaissa, mihin kaikki julkkiksetkin tulevat. Luulisi olevan hieno ja jännä kokemus. Tätä tapahtumaa seuraavana päivänä lähdemme aikaisin aamulla Omaniin. Siellä vietämme pari päivää rentoutuen kolmen B:n avulla – bed, beach ja bar.
Muuten uutisena voi myös kertoa, edessä olevani muuton. Samana päivänä, kun harjoitteluni alkaa olen muuttamassa pois campukselta ja suuntaan nokkani kohti JBR:ää. Kämppiksinä 3 ruotsalaista tyttöä, saa nähdä mitä siitä tulee J

1 kommentti:

  1. Yey, joku toinenkin pääsee kunnostautumaan ruotsinkielen opiskelun kanssa!

    Ja jollakin toisellakin on probleemaa päivittämisen kanssa.. ei yksinkertasesti vaan tiedä enää mitä kertoa..

    VastaaPoista